Bárdos Lajos gyermekkar

Bárdos Lajos gyermekkar

Karnagy: Kneifel Imre
           BARDOS 2

 

A Bárdos Lajos gyermekkar a Kodály Zoltán Általános Iskola 6-7-8. osztályos tanulóiból szervezett énekkar. A gyerekek heti négy ének-zene órán és két karéneken ismerkednek a zeneirodalom értékes alkotásaival. Sokan közülük hangszeren is tanulnak a város zeneiskoláiban.
A Bárdos Lajos gyermekkar rendszeres résztvevője Székesfehérvár és Fejér megye kulturális életének. Gyakran hívják meg magyarországi versenyekre és fesztiválokra. Minden évben fellép az Éneklő Ifjúság minősítő hangversenyén, ahol a zsűri több alkalommal Arany oklevéllel és az Év kórusa kitüntetéssel ismerte el munkáját.
Az énekkar mindig nagy sikerrel szerepel a  székelyudvarhelyi  Palló Imre - Bárdos Lajos Éneklő Ifjúság Fesztiválon. Rendszeresen fellép a felvidéki Galántán és a Galánta környéki településeken, a március 15-éhez kapcsolódó megemlékezéseken, valamint a decemberi Kodály-hangversenyeken.

Minősítéseik:

2010 Arany minősítés

2009 Arany minősítés országos dicsérő oklevéllel 

 

2008 Arany minősítés arany diplomával  

 

2007 Arany minősítés arany diplomával 

 

2006 Arany minősítés arany diplomával 

 

2005 Arany minősítés országos dicsérő oklevéllel  

 

2004 Arany minősítés és az Év kórusa cím

2003 Arany minősítés és az Év kórusa cím

 

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.