Események

Őszi szünet:
október 26-30.
Téli szünet:
december 21-2021.január 1.
Az I. félév vége:
2021.január 22.

Versenykiírások

Iskolai közösségi szolgálat

Tájékoztatás e-Ügyintézésről

Tájékoztatás

Tájékoztatás az általános iskolai beiratkozás új lehetőségéről

Tájékoztatom a Kedves szülőket arról, hogy a 2019/2020. tanévre vonatkozóan lehetőség nyílik a szülőknek/gondviselőknek arra, hogy az eÜgyintézés online felületen előzetesen jelentkeztessék gyermeküket a választott iskolába. A jelentkezés kétféle módon lehetséges:

  1. Azon szülők/gondviselők, akik mar rendelkeznek KRETA szülői/gondviselői hozzáféréssel (tehát már idősebb gyermekük köznevelési intézménybe jár), úgy a rendszerbe való belépéssel automatikusan elérik ezt a felületet.
  2. Azon szülők/gondviselők, akik még nem rendelkeznek KRETA szülői/gondviselői hozzáféréssel a https://eugyintezes.e-kreta.hu oldalon keresztül „Új ideiglenes felhasználóként” regisztrálhatnak.

FONTOS információ: a felület várhatóan csak 2019. április 1 – április 12. 12.00 óráig lesz a szülők

részére elérhető, hogy még a beiratkozás hivatalos idejében személyesen is meg tudjanak jelenni.

A beiratkozás lehetséges módjai:

1. Csak papír alapon történő adminisztrációval:

A törvényes képviselők a korábbi évek gyakorlatának megfelelően személyesen megjelennek a köznevelési intézményben, és ott a bevitt, beiratkozáshoz szükséges dokumentumok alapján az intézmény rögzíti a gyermek adatait a KRÉTA rendszerben, és elvégzi a szokott műveleteket (összevetés a kormányhivatali körzetes listával, adatok felvitele, stb.).

2.Elektronikus jelentkezés lehetőségével kiegészített adminisztrációval:

A törvényes képviselő a beiratkozási folyamatot az e-Ügyintézés felületen (https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap) keresztül indítja. Az e-Ügyintézés felületen ki lehet tölteni a gyermeknek a beiratkozáshoz szükséges adatait a rendszer által felkínált űrlapon. Ezekhez az adatokhoz a felvitel után az érintett intézmény is hozzáfér, így a beiratkozás napján már nem lesz szükség ezek felvitelére. Emellett az egyes nyilatkozatok a rendszerből letölthetőek, és aláírás után a másolatok feltölthetőek.

 

A beiratkozás napján – függetlenül attól, hogy a két jelentkezési mód közül melyiket választja – minden szülőnek meg kell jelennie személyesen az intézményben, a szükséges dokumentumok és nyilatkozatok eredeti példányát be kell mutatni.

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.