Események

A javító-, különbözeti- és osztályozó vizsgák időpontja:
augusztus 24. hétfő, 9 óra
Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

2018 - 2019 tanév

A Határtalanul! program értékelőnapja

hatartalanul beszamolo 0011Június 4-én, a nemzeti összetartozás napján a hetedikesek beszámoltak felsős diáktársaiknak a Határtalanul! program eseményeiről. Előtte már szorgos munkát folytattak: plakátot és PPT-t készítettek, feladatokat osztottak meg, és átismételték azt a nagyszerű műsort, amit Ragyolcon adtak elő. Nem volt hiába a sok munka: igazán látványos, színes műsor született, melyet érdeklődve figyelt a többi felsős tanuló.

Képek 

 

 

Erre korábban közösen készült fel a két osztály. A kirándulás előtt egy előkészítő-, illetve témanapon, ahol többek között a plakátkészítés technikai részével is megismerkedtek. Ekkor beosztottuk, hogy egy-egy kiscsoport melyik nap beszámolójáért lesz felelős. Így külön kisebb csapatokban mindkét osztály egy-egy PPT-vel és plakáttal készült a beszámolóra. Minden nap plakátjából kinyomtattattunk egyet, és azt kiállítottuk nemcsak a beszámolónapon a tornateremben, hanem az iskola folyosóján is, hogy megnézhessék az arra elhaladók. A PPT-knél nehéz volt dönteni, hogy melyik osztály kiscsoportjának hallgassuk meg a beszámolóját. Szerencsére a technikusaink segítségével két előadást is láthattunk, hallhattunk, így több szempontból is bemutathatták a gyerekek az élményeiket. A beszámolókon kívül előadtuk azt a műsort is, amivel a ragyolci alapiskolát is megajándékoztunk. Néptáncosaink bodrogközi táncokat roptak, énekeltünk egy gömöri népdalcsokrot, végül a bemutató zárásaként elénekeltük a sokak által kedvelt Nélküled című dalt. Az egész felső tagozat nagy figyelemmel hallgatta a műsort, így reméljük, még ha nem is voltak ott velünk, egy kicsit át tudtunk adni nekik abból a rengeteg élményből, aminek részesei voltunk.

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.