Események

A javító-, különbözeti- és osztályozó vizsgák időpontja:
augusztus 24. hétfő, 9 óra
Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

2018 - 2019 tanév

Elballagott a 12. osztály

ballagas 0002A tanév vége számos eseményt tartogatott a tizenkettedikes diákok számára. Az utolsó tanítási napok egyikén elbúcsúztak tanáraiktól, rövid műsor keretében köszönték meg négyéves munkájukat. Kórusművek, népdalok, egy saját vers és a Góbé zenekar Kodályos című dala hangzott el a jóhangulatú köszöntő során. Ez az ünnepi alkalom tovább erősítette a tanárok és a diákok között eddig is meglévő jó kapcsolatot.

Csütörtökön, május 2-án a végzősök a hagyományok szerint szerenádot adtak tanáraiknak. A diákokat örömmel fogadták a szép köszöntő énekekért cserében.
Szombaton emlékezetes ballagási ünnepséget tartottunk az iskolában. Az esős idő sajnos a tornaterembe kényszerített minket, ennek ellenére a szépen feldíszített iskola, a végzősöket ünneplő szülők és diáktársak feledtették az időjárás okozta kellemetlenségeket.
Május 6-án, hétfőn a magyar érettségivel nálunk is megkezdődtek az írásbeli érettségi vizsgák. Végzős diákjainknak sok sikert kívánunk a vizsgaidőszakhoz és elképzelt terveik megvalósításához.

Képek

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.