Események

A javító-, különbözeti- és osztályozó vizsgák időpontja:
augusztus 24. hétfő, 9 óra
Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

2018 - 2019 tanév

Színházbérletünk első előadásán jártunk a Katona József Színházban

ugy 00001Január 23-án az idei színházbérletünk első előadásaként a Katona József Színházban Alekszandr Szuhovo-Kobilin Az ügy című drámáját néztük meg.

A szerző Gogol kortársaként műveiben a hétköznapi élet groteszk vonásait és igazságtalanságait jelenítette meg.

Alekszandr Szuhovo-Kobilin életében összesen három drámát írt, ennek középső darabját mutatta be 2018 decemberében a színház. A mű főszereplője egy tisztes polgár, aki egy rágalmazási ügy kapcsán felveszi a harcot a hivatallal és annak korrupt hivatalnokaival. A darab rendezője, Ascher Tamás korunk tapasztalataiból kiindulva állította színpadra a művet, hiszen a 19. század orosz kisemberének tehetetlen kiszolgáltatottságával, az igazságért vívott küzdelemével akár napjainkban is találkozhatnak a nézők.

Színházlátogató diákjaink tetszését elnyerte a darab, a jelmezek, a színpadkép, a zenei betétek és természetesen a hagyományosan nagyszerű színészi játék egyaránt emlékezetessé tették az idei tanév első színházlátogatását.

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.