Események

A javító-, különbözeti- és osztályozó vizsgák időpontja:
augusztus 24. hétfő, 9 óra
Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

2018 - 2019 tanév

Gimnáziumi vetélkedő a továbbtanulásról

gimis vetelkedo 00004Szombaton, december 1-jén munkanap volt gimnáziumunkban is. Ez alkalommal úgy döntöttünk, hogy a gimnazistáknak tematikus délelőttöt szervezünk a továbbtanulás témakörében. Diákjaink a 10. évfolyamosok vezetésével 10 csapatba szerveződtek, így oldva meg a továbbtanulással foglalkozó játékos tudáspróbát. A fiataloknak fel kellett ismerniük fővárosi és vidéki egyetemi épületeket, ismereteket szerezhettek az egyetemi előmenetel tudományos fokozatairól, illetve képet kaphattak arról, hogy milyen munkalehetőségek várnak rájuk az életben. Mindezt a tudást játékos formában, képrejtvény, keresztrejtvény, totó és interaktív internetes feladatok segítségével szerezhették meg.

A délelőtt hátralevő részében meglepetésként a K-9 Testőrkutya Iskola kutyái érkeztek hozzánk. A szakemberek őrző-védő engedelmességi feladatokkal készültek, bemutatót tartottak a gimnazistáknak arról, hogy a nyomozó kutyák miként keresik a robbanószert, miként segítik a rendőrt egy-egy utcai igazoltatás során vagy veszélyes helyzetekben. Mindannyiunknak nagy élményt adott a fegyelmezett és okos állatokkal végzett bemutató, hisz ilyet ritkán láthatunk a mindennapok során.

Képek

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.