Események

A javító-, különbözeti- és osztályozó vizsgák időpontja:
augusztus 24. hétfő, 9 óra
Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

2018 - 2019 tanév

Úszás Diákolimpia

daikolimpa uszas 16Iskolánk tanulói közül ebben a tanévben is sokan jelentkeztek az úszás diákolimpiára. Először a felsősök és a középiskolások versenyeztek, és nagy örömünkre több nagyszerű kodályos helyezés született. Két nappal később az alsósok versenyével folytatódtak a küzdelmek. Minden résztvevőnek gratulálunk, és köszönjük, hogy iskolánk jó hírnevét öregbítették. A városi verseny első három helyezettje jutott tovább a megyei diákolimpiára, nekik februárban szurkolhatunk majd. Hajrá, Kodály!

 

Képek

 

 

 

A III. korcsoportosok gyorsúszásával kezdődött a verseny, ahol 30 induló közül Némedi Ábel 4. lett.

Böhm László megszerezte iskolánk első érmét: 2. lett mellúszásban, a sort Schreiner Márk folytatta, ő hátúszásban szerzett ezüstérmet.

Csuti Eszter mellúszásban 4. lett.

Következett a fiú 4x50m gyorsváltó, ahol az előzetes eredmények alapján nagyon bizakodók voltunk. Egy másodperccel kaptunk ki a Teleki csapatától, itt is szépen csillogó ezüstérem került Böhm László, Schreiner Márk, Némedi Ábel és Halász Zalán nyakába. A lányok váltója 5. helyezést ért el a Csuti Eszter, Venczel Mária, Kőszegi Kamilla, Tóth Bettina összeállításban.

A IV. korcsoportosok folytatták a szép sorozatot: gyorsúszásban Lendvai Zsombor 4. lett, aztán újra 3 ezüstérem következett: Turbucz Nóra gyorsúszásban, Lendvai Zsombor hátúszásban, majd újra Turbucz Nóra hátúszásban.

A IV. korcsoportos fiú gyorsváltó - Sütő Ádám, Kőszegi Kristóf, Lendvai Zsombor, Viniczai Bence - 4. lett.

A középiskolások versenyében mellúszásban Turbucz Anna, hátúszásban Kuti Nina 6. lett, míg váltónk az 5. helyen ért célba. Ezt a helyezést Turbucz Nórának, Kuti Ninának, Kerti Rékának és Csanádi Petrának köszönhetjük.

A legkisebbek között az I. korcsoportos Schindele Zselyke gyorsúszásban 3. lett, Csapó Eszter szintén a dobogó harmadik fokára állhatott fel a mellúszást követően. A legnagyobb öröm akkor ért minket, amikor Schindele Zselyke megnyerte a hátúszást, felállhatott a dobogó legfelső fokára, és a nyakába akasztották az aranyérmet.

A II. korcsoportban is nagyon szép eredmények születtek: Böhm Mátyás 4. helyezett lett gyorsúszásban.

Turbucz Ivola két bronzérmet is szerzett, egyet mell-, egyet hátúszásban.

A két váltónk is szépen szerepelt: a fiúk 4.-ek, míg a lányok ötödikek lettek. A váltók tagjai: Böhm Mátyás, Somogyfoki Endre, Surányi Dömötör, Viniczai Patrik, illetve Kovács Kíra, Szili Laura, Turbucz Ivola, Venczel Zsuzsa.

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.