Események

A javító-, különbözeti- és osztályozó vizsgák időpontja:
augusztus 24. hétfő, 9 óra
Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

2017 - 2018 tanév

Balett előadáson jártak a gimnazisták

totaldance 00001A budapesti Erkel Színházban jártunk május 11-én, pénteken. A gimnazista diákoknak már számos alkalommal nyílt arra lehetőségük, hogy megtekintsék az OperaKaland előadásait. A programsorozat történetében először fordult elő, hogy nem operát, hanem balett előadást láthattak a fiatalok. A világhírű Magyar Nemzeti Balett széles repertoárjából most három táncot mutatott be a közönségnek. A koreográfiák (Walking Mad, Petite Mort, Six Dances) Ravel, Pärt és Mozart zenéire készültek.

A tánc nyelvén emberi kapcsolatok, humoros pillanatok, érzelmek, hangulatok fogalmazódtak meg. A művészi mozgás, a zene, a színpadkép nagy hatást gyakoroltak a diákokból álló közönségre, köztük természetesen a mi gimnazistáinkra is.
Az emlékezetes előadás méltón zárta az OperaKaland idei rendezvényeit, reméljük, hogy a jövőben is lesz arra lehetőség, hogy akár táncművészeti produkciókat is láthassunk az operaelőadások mellett.

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.