Események

A javító-, különbözeti- és osztályozó vizsgák időpontja:
augusztus 24. hétfő, 9 óra
Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

2017 - 2018 tanév

Gimnáziumunk sikere a Helikoni Ünnepségeken

helikoni 00001Gimnáziumunk idén is részt vett a Helikoni Ünnepségeken, mely 2018. április 19-21. között Keszthelyen került megrendezésre. A verseny három napja alatt élettel telt meg a Fő tér, a Balaton Színház és a Helikon Kastélymúzeum, csak hogy a főbb helyszínek közül említsünk néhányat. 

Diákjaink a Kamarakórus, a Vegyeskar és a Néptánc együttes kategóriában szerepeltek. A gimnázium vegyeskara arany fokozatot, a fiú kamarakórus arany fokozatot és a Schreiner Teodóra, Papp Sára, Csanádi Petra tercett szintén arany fokozatot kapott a szakmai zsűritől.
A Magyar Kodály Társaság Elnöksége oklevéllel ismerte el Kneifel Imre igazgató úrnak a 2018. évi Helikoni Ünnepségeken nyújtott művészi teljesítményét. Ugyancsak elismerték az igazgató úr Kodály Zoltán szellemiségét képviselő magas színvonalú tevékenységét.
Szívből gratulálunk kórusainknak és Kneifel Imre karnagy úrnak a Helikoni Ünnepségeken elért szép eredményekért.

Képek    Oklevelek

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.