Események

A Bolyai-verseny körzeti fordulója:
november 9. 14:30 
Tanítási nap (pénteki munkarend):
november 10.
1918-2018 - történelemverseny 7-8. osztályosoknak:
november 13. 14:30
Városi szépkiejtési verseny:
november 16. 14 óra
Megyei szépkiejtési verseny:
november 23. 14 óra
Fogadóóra a felső tagozaton:
november 27. 17 óra
Tanítási nap (hétfői munkarend):
december 1.
Ifjúsági hangverseny:
december 3. 13:30

Versenykiírások

Iskolai közösségi szolgálat

2017 - 2018 tanév

Tanévkezdő sárkányhajózás a Velencei-tavon

sarkanyhajo 00008A tavalyi évhez hasonlóan idén is közös kirándulással kezdte meg a gimnázium négy osztálya a tanévet. A diákok és tanáraik biciklivel vagy autóbusszal tették meg a Székesfehérvár és a Velencei-tavi Vízi Sportiskola evezős pályája közti távot. A kellemes nap élményeit Kolonics Bálint, 9. osztályos tanuló foglalta össze:

Képek

 

Kirándulás a Velencei-tó körül

Egy kellemesen enyhe őszi napon indultunk a már korábban bejelentett tókerülésre. Volt, aki busszal, és volt, aki biciklivel teljesítette a távot. Utunk célja a VVSI volt, ahol már tárt karokkal vártak minket, mivel a gimnázium már tavaly is ide kirándult. Fél órát kaptunk arra, hogy a bicikliút fáradalmait, illetve a buszozás utáni sétát kipihenjük. Rövid pihenés után máris a nap fénypontja következett, a sárkányhajózás. Hat csoportra osztottak bennünket, hogy egyenlően férjünk el a csónakokban. Először gyakorló köröket tettünk, majd amikor már mindenki belejött az evezésbe, megtartottuk a versenyt. Büszkén mondhatom el magamról, hogy a Hisztis Mirtill csapat tagjaként második helyezést értem el. Ezek után a buszosok haza, a biciklisek pedig tókört tenni indultak. Útközben beugrottunk egy gárdonyi büfébe, így aztán már az éhségre sem panaszkodhattunk. Székesfehérvárra hazaérve a csapat szétszéledt.

Nagyon tetszett a kirándulás, különösen, hogy nagyon jól összekovácsolódott az újdonsült kilencedik a többi gimis osztállyal. A sok élmény után alig várom a jövő évi kirándulást!

E-napló

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2018Kicsi

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.