Események

Tanítás nélküli munkanap- nevelési értekezlet:
március 28.
Tavaszi szünet:
március 29-április 3..
Papírgyűjtés:
április 10-13.
Vers-és prózamondó verseny a felső tagozatosok számára:
április 11. 14:30
Szülői szervezeti értekezlet:
április 11. 17 óra
A 6. évfolyam tavaszi terepgyakorlata:
április 20.
Munkanap áthelyezés május 26-ára:
április 21.
Fogadóóra a felső tagozaton:
április 24. 17 óra
Munkaszüneti nap:
április 30.
A 12. évfolyam ballagása:
május 5. 11 óra

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2017

Iskolai étkezés

Iskolai közösségi szolgálat

2016 - 2017 tanév

Az Árvalányhaj tánccsoport sikere

arvalanyhaj 00006Árvalányhaj tánccsoportunk március 4-én Százhalombattán járt, az Országos Tóth Ferenc Koreográfus Verseny döntőjében, ami egyben az idei Gyermek Néptáncantológia is volt. A selejtezőkben közel hatvan koreográfia vett részt, melyek közül tizennégy produkciót díjaztak Arany minősítéssel, köztük az árvalányhajasokat is, akik Molnár Gábor Táncok Gömörből című alkotását mutatták be. A gyerekek nagyon magas színvonalon táncoltak, rengeteg gratulációt kaptak, ismerőstől és ismeretlenektől egyaránt. Várjuk a folytatást, és reméljük, táncainkkal a későbbiekben is el tudjuk varázsolni a közönséget.

Képek          

Árvalányhaj tánccsoportunk március 4-én Százhalombattán járt, az Országos Tóth Ferenc Koreográfus Verseny döntőjében, ami egyben az idei Gyermek Néptáncantológia is volt.

Ez a megmérettetés kétfordulós volt.

2016 októberében Szekszárdon és Kecskeméten voltak a selejtezők. Az ország minden tájáról, sőt még határon túlról is érkeztek csoportok. (pl.: Győr, Miskolc, Kalocsa, Deszk, Budapest, Pécs). A selejtezőkben közel hatvan koreográfia vett részt a két helyszínen. Ezek közül tizennégy produkciót díjaztak Arany minősítéssel, köztük iskolánk Árvalányhaj Tánccsoportját is akik Molnár Gábor Táncok Gömörből című alkotását mutatták be. A battai döntőbe 11 csoport 14 produkciója jutott be.

Közel ötszáz gyerek táncolt a döntőben, nagyon magas színvonalon. Sok neves táncegyüttes utánpótlás csoportjai között ott volt a mi kis csapatunk, tíz lelkes gyerek: Somogyfoki Dóra, Kossa Lilla, Nagy Kamilla, Térmeg Petra, Osztotics Regina, és persze a fiúk: Nagy Barnabás, Borbély Szabolcs, Jákob Kristóf, Molnár Gergely és Molnár Benedek. A gyerekek nagyon magas színvonalon táncoltak, rengeteg gratulációt kaptak ismerőstől és ismeretlenektől egyaránt. Most az Örökség díjas koreográfia címet nem a nyertük el, de hatalmas élményben volt részünk. Várjuk a folytatást, és reméljük, táncainkkal a későbbiekben is el tudjuk varázsolni a közönséget.

E-napló

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.