Események

Tavaszi szünet:
április 9-14.

Iskolai közösségi szolgálat

2016 - 2017 tanév

A gimnazista színházbérlet első előadása

nora 00001Január 11-én a gimnazista diákok megtekintették színházbérletük első előadását. A fiatalok Ibsen Nóra című drámáját látták a budapesti Katona József Színházban.

Henrik Ibsen 1879-ben botrányt robbantott ki művével, mivel a XIX. század végén elképzelhetetlennek tűnt, hogy egy nő elhagyja a férjét és a gyermekeit. A mű alapkérdése manapság is megosztja az embereket, Ibsen drámája ráadásul újabb kérdések megválaszolására is késztet minket: Lehetséges-e két ember együttélése megalkuvás nélkül? Meddig játszhatók a leosztott szerepek? Mikor lesz a szövetségből árulás? Székely Krisztina rendező a mű cselekményét napjaink környezetébe átültetve keresi a választ ezekre az örök emberi problémákra. A Katona József Színház színészeiben – Ónodi Eszter, Fekete Ernő, Keresztes Tamás, Pelsőczy Réka és Kocsis Gergely játékában – természetesen ez alkalommal sem kellett csalódnunk.

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.