Események

A 7. évfolyam Határtalanul! programja:
május 6-10.
A Bárdos-kórus ajkai minősülése:
május 21.
Országos idegen nyelvi mérés:
május 22.
Országos kompetenciamérés:
május 29.
A Bárdos-kórus zalaegerszegi utazása:
május 31-június 1.
Néptáncgála:
június 5.
A nyolcadik évfolyam ballagása:
június 14. 10 óra
Tanévzáró ünnepély:
június 20. 17 óra

Iskolai közösségi szolgálat

Programok

2016 - 2017 tanév

A gimnázium diákjai megtekintették az OperaKaland előadását

bohemelet 00001A középiskola mind a négy osztálya megtekintette az OperaKaland október 20-i előadását. Gimnáziumunk tanulói és kísérő tanárai Puccini Bohémélet című operáját láthatták a budapesti Erkel Színházban.

Az OperaKaland program lényegét a Magyar Állami Operaház honlapja a következőképpen foglalja össze:
A program az utóbbi évek legnagyobb szabású közművelődési-köznevelési kezdeményezése, amely a Magyar Állami Operaház szervezésében valósul meg. Az Operaház minden tanévben egy-egy előadás-szériát kínál a meghívott köznevelési intézményeknek, egyet az őszi, egyet a tavaszi időszakban. A meghívottak köre kiterjed Magyarország összes középiskolájára: gimnáziumokra, szakközépiskolákra és szakképző iskolákra egyaránt. Az OperaKaland évadonként akár 70-75 ezer diákot tud fogadni kísérőikkel.
Az idei tanévben iskolánk is bekerült az OperaKalandra meghívott középiskolák közé, így lehetőségünk adódott arra, hogy Budapestre utazzunk és megtekintsük Puccini híres operáját. A címszerepekben az Operaház tehetséges, fiatal énekeseit hallhattuk. Diákjaink nagy érdeklődéssel és élvezettel hallgatták és nézték a kortárs módon újraértelmezett zeneművet.

                                     Képek

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.