Események

Tavaszi szünet:
április 9-14.

Iskolai közösségi szolgálat

2016 - 2017 tanév

Szüreti mulatság

Szeptember 23-án tartottuk meg iskolánk alsó tagozata számára a hagyományos szüreti délutánunkat.
Az időjárás ismét kegyes volt hozzánk. Ragyogó napsütés, cirógató meleg és 200 kisdiák köszöntötte a Tilinkó zenekart, akik a régi szüret hangulatát idéző muzsikával örvendeztettek meg bennünket. Zengett a Béres legény, az Érik a szőlő, a Hull a szilva a fáról, amit legnagyobb örömünkre a gyermekek is teli torokkal énekeltek. A rövid koncertet nyúlfarknyi táncház követte, hogy aztán a nebulók sorra kipróbálhassák az udvaron sorakozó népi sportos játékokat. A tantermekben kézműves műhelyeket rendeztünk be. Az ügyes kis kezek agyagból és papírból színes faleveleket készítettek, papírsárkányt reptettek és virágcsokrot kötöttek.
Aki a munkában elfáradt, őszi gyümölcsök, ivólevek kóstolásával frissíthette fel magát. A legkitartóbbak pedig még a szőlődarálást, - préselést is kipróbálhatták, melynek édes „jutalma” a zamatos, ízletes must volt.

Képek

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.