Események

Szülő-tanár bál:
február 16.
Játszóház a leendő első osztályosoknak:
február 20. 17 óra
Szóbeli felvételi a 9. osztályba:
február 21. 15 óra
Ifjúsági hangverseny:
február 25. 13:30
Meghallgatás az ének-zene és a dráma tagozatra jelentkezőknek:
március 4-5. 14:30-17:30
Fogadóóra a felső tagozaton:
március 5. 17 óra
Társaséneklési verseny:
március 6.
Szóbeli pótfelvételi a 9. osztályba:
március 7. 15 óra

Iskolai közösségi szolgálat

Programok

2016 - 2017 tanév

Csehországban járt a gimnázium vegyeskara

Szeptember 12. és 16. között gimnáziumunk vegyeskara Csehországba, Vyškovba utazott, ahol egy nemzetközi kórusfesztiválon vett részt. Az énekkar a kórustalálkozó hangversenyein hatalmas sikert aratott, a közönség állva tapsolta meg diákjainkat és karnagyukat, Kneifel Imre igazgató urat.
Az utazást komoly felkészülés előzte meg a nyári szünidőben, mivel a cseh fesztiválon kórusunktól kétszer ötven perces műsort kértek, ami rengeteg próbát igényelt. Az énekkar kórusművekkel, liturgikus énekekkel és sok népdallal készült az utazásra, a fiatalok a vendéglátók tiszteletére még egy cseh népdalt is megtanultak.
A fesztivál keretein belül diákjaink több érdekes programon is részt vehettek. Jártak aquaparkban és dinó ligetben, valamint vendéglátóik egy katonai parkba is elvitték őket. Felkeresték a közelben fekvő Brno városát is, ahol megcsodálták az óvárost és a helyi kultúrpalotát is megtekintették.
A legnagyobb élményt természetesen a fesztiválon való szereplések jelentették, melyeken diákjaink hatalmas tömeg és nagy médiaérdeklődés közepette énekelhettek.
Gratulálunk kórusunk szép sikeréhez!

Képek

E-napló

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2018Kicsi

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.