Események

A javító-, különbözeti- és osztályozó vizsgák időpontja:
augusztus 24. hétfő, 9 óra
Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

A 8.a (majdnem) Ibizán járt Erzsébet-táborban

A 8.a osztály már gyakorlott Erzsébet-táborozónak számít: immár negyedszerre nyertek nyaralást, ezúttal május utolsó hetében Zánkára. A három nap alatt remek programokon vettek részt: kalandos biciklitúrán, izgalmas sárkányhajózáson, pihentető hajókiránduláson, csillagnézős éjszakai túrán, érdekes helyismereti versenyen, forró hangulatú Kávészünet-koncerten, sőt, az első igazi nyári hétvégének köszönhetően kétszer is megmártózhattak a Balaton frissítő vizében. Köszönjük a felejthetetlen élményeket Éva néninek és az Erzsébet-tábornak.
Képek

 

Vélemények, egysorosak az utolsó kirándulásunkról


Ez volt az eddigi legjobb tábor, elment volna fitnesztábornak is. Azok a túrák meg a tócsaugrálások meg az éjszakai gitározások meg a koncert! A legjobb a csapatos feladat volt, és még a sárkányhajózáson is a borulásból éneklés lett… (Niki)


Minden jó volt – a térképes feladatnál szuperül együtt voltunk – tényleg jól összehozott minket. (Laura)


- Sötétben mindent megfogok… (Ádám az éjszakai túrán)


- De ne az én fenekemet!  (Az előtte haladó Marci)


Csúcs a társasság, sosem felejtem el, örök emlék marad ez a rövid, de élménydús tábor. (Hermina)


Nekem az első és legfantasztikusabb tábor volt! (Noémi) Nekem a negyedik, de még mindig király. (Enikő)


Az első, de egyben a legnagyszerűbb osztálykirándulás is, kellemes időtöltés. A Balaton közelsége és a barátok társasága, a közös éneklések örök emlék lesz mindannyiunk számára. (Eszter)


- Egy hétig maradhatnánk még! (a lányok az utolsó reggelen)


- Kettőig is! (Réka)


Jók voltak a gitárosok és Filip! (Fanni)


A fürdőzés, az éjszakai túra remek volt! (Dóri)


Erősítésnek kiváló Zánka, nagyon lázba jöttünk. (Réka) – Izomlázba. (Éva néni) Hiányozni fog a domboldal, a fárasztó biciklitúra. (Réka)


A koncertet végigüvöltöztük, a fagyi nagyon finom volt! (Laura)


- Ki ébred reggelente olyan szép zenére?
- Hát mi! Éva néni minden reggel zenél nekünk… (Ádám)


Ibizaaa! Katonaság volt, mert nem tudtunk levegőt sem venni.  Kijárási tilalom volt, és megtettük a Tour de Balatont is! (Azad)


24 kör, 8240 méter, első nap este. Ez a legmaradandóbb emlék. Meg a biciklizés. Elmaradt az edzésem, és hogy ki ne essek a gyakorlatból, lefutottam a köröket a pályán. (Matyi)


Tetszett a teve. Ja, nem is volt… A lányok szobája viszont mellettünk volt, és ez tetszett. Tudtunk beszélgetni az ablakban. (Dávid)


Minden program jó volt, de a legjobban a sárkányhajózás tetszett. Hogy ott is énekeltünk, és nem is borultunk bele a vízbe… (Dani) – Egyetértek. De a biciklizést nem szerettem meg. (Marci)


Délután is el tudnék viselni egy hajókázást: gyönyörű az idő, szép a táj – és a 8.a-nál kellemesebb társaságot el sem tudnék képzelni. (Kriszti néni a Balaton kellős közepén, a Zánka vízibusz tetején)


Egyik táborunk szuperebb volt, mint a másik. Nagyon jókat szórakoztunk. Újabb és újabb fontos tulajdonságokat fedeztünk fel a gyerekekben. Az is jó volt, hogy mindenki túllépett a komfortzónáján. (Éva néni)

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.