Események

Szülő-tanár bál:
február 16.
Játszóház a leendő első osztályosoknak:
február 20. 17 óra
Szóbeli felvételi a 9. osztályba:
február 21. 15 óra
Ifjúsági hangverseny:
február 25. 13:30
Meghallgatás az ének-zene és a dráma tagozatra jelentkezőknek:
március 4-5. 14:30-17:30
Fogadóóra a felső tagozaton:
március 5. 17 óra
Társaséneklési verseny:
március 6.
Szóbeli pótfelvételi a 9. osztályba:
március 7. 15 óra

Iskolai közösségi szolgálat

Programok

Úrhidai kirándulás

Egy szép májusi napon a 3.é osztály az úrhidai Gazda Táborba kirándult. Mikula Lajos, a tábor vezetője egész napos tartalmas programmal várta a gyerekeket. Megismerkedtünk a zöldséges- és fűszerkerttel, rovarokat fogtunk és határoztunk, mezei növényeket gyűjtöttünk. A vidám, játékos sorversenyen talicskatolás, locsolócsővel futás és mocsárjárás is szerepelt. A nyuszisimogatóban is mindig volt valaki. Megismerkedtünk a kenyérdagasztással, ebédre finom kenyérlángos készült a kemencében. Remekül éreztük magunkat.

Képek

Gyerekek írták:

Lajos bácsival elmentünk megnézni a kertet. Sok, sok érdekes dolgot mondott. Megmutatta a cukorborsót, a fehér mákot. Azt is megtudtuk, hogy a padlizsán rokona a paradicsom és a paprika. ( Násfay Dorottya)

 

A nénik gyúrták a kenyérlángos tésztáját. A dagasztásban mi is segítettünk. A kemencében megsütötték, és mindenki jóízűen ette a finom, ropogós uzsonnát. A csapatversenyben másodikak lettünk. Mindannyian kaptunk egy kis ajándékot is. Azért tetszett nagyon, mert sok új dolgot megtudhattam.(Tóth Bernadett)

 

A sorversenyen mindenki nagyon ügyes volt. Nekem a mocsárjárás tetszett a legjobban. Papírlapok segítségével kellett eljutni az egyik bójától a másikig. Ebédre ízletes kenyérlángost ettünk tejföllel. Nagyon jó élmény volt, sokat tanultam. (Nánási Anna)

 

Simogattunk nyuszikat, hintáztunk, és felmásztunk a vadlesre. A rovarvadászaton Ábel nagyon ügyes volt. Ö megfogta az összes bogarat! Még a hőscincért is! Egy üvegbe tettük őket. Mentünk fűszereket kóstolni. A csokimenta volt a legfinomabb. (Nagy Violetta)

 

Nekem nagyon tetszett, ajánlom, hogy gyertek el ti is! (Némedi Ábel)

E-napló

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2018Kicsi

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.