Események

A javító-, különbözeti- és osztályozó vizsgák időpontja:
augusztus 24. hétfő, 9 óra
Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

A gimnazista színházbérlet ötödik előadása

 Április 12-én megtekintettük színházbérletünk utolsó előadását a Katona József Színházban. Ezúttal Egressy Zoltán Portugál című színművét láttuk Lukáts Andor rendezésében. A darabot a színház másfél évtizede sikerrel játssza.
A Katona színészeinek előadásában igazi szókimondó, vidám estében volt részünk. A társulat jeles színművészeit láthattuk a főbb szerepekben. Szirtes Ági, Bán János, Jordán Adél, Pelsőczy Réka, Keresztes Tamás, csak hogy pár nevet említsünk a darabban játszók közül.

A sodró lendületű, részben napjaink Magyarországát megjelenítő vígjáték a színház legsikeresebb előadásai közé tartozik.
Sajnáltuk, hogy Csuja Imre betegsége miatt nem léphetett színpadra, ezért rendhagyó módon egy szombathelyi színművész játszotta szerepét.
Ezzel az estével zárult idei színházbérletünk. Mivel iskolai hagyományaink közé tartozik, hogy részt veszünk a Katona József Színház ifjúsági programsorozatában, ezért jövőre is a Katonában szeretnénk bérletesek lenni.
 

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.