Események

Nálunk nincs tanítás:
december 15.
Kodály Zoltán Napok:
december 17-21.
Karácsonyi vásár:
december 18.
Karácsonyi hangverseny:
december 19. 18:30
Projektnap az általános iskolában:
december 20.
Téli szünet utáni első tanítási nap:
2019. január 3.
Közös középiskolai írásbeli felvételi:
január 19. 10 óra
Első félév vége:
január 25.

Iskolai közösségi szolgálat

A gimnazista színházbérlet ötödik előadása

 Április 12-én megtekintettük színházbérletünk utolsó előadását a Katona József Színházban. Ezúttal Egressy Zoltán Portugál című színművét láttuk Lukáts Andor rendezésében. A darabot a színház másfél évtizede sikerrel játssza.
A Katona színészeinek előadásában igazi szókimondó, vidám estében volt részünk. A társulat jeles színművészeit láthattuk a főbb szerepekben. Szirtes Ági, Bán János, Jordán Adél, Pelsőczy Réka, Keresztes Tamás, csak hogy pár nevet említsünk a darabban játszók közül.

A sodró lendületű, részben napjaink Magyarországát megjelenítő vígjáték a színház legsikeresebb előadásai közé tartozik.
Sajnáltuk, hogy Csuja Imre betegsége miatt nem léphetett színpadra, ezért rendhagyó módon egy szombathelyi színművész játszotta szerepét.
Ezzel az estével zárult idei színházbérletünk. Mivel iskolai hagyományaink közé tartozik, hogy részt veszünk a Katona József Színház ifjúsági programsorozatában, ezért jövőre is a Katonában szeretnénk bérletesek lenni.
 

E-napló

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2018Kicsi

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.