Események

Nálunk nincs tanítás:
december 15.
Kodály Zoltán Napok:
december 17-21.
Karácsonyi vásár:
december 18.
Karácsonyi hangverseny:
december 19. 18:30
Projektnap az általános iskolában:
december 20.
Téli szünet utáni első tanítási nap:
2019. január 3.
Közös középiskolai írásbeli felvételi:
január 19. 10 óra
Első félév vége:
január 25.

Iskolai közösségi szolgálat

Győzelem, szép helyezések és fair play a Megyei Diákolimpián

Február 6-án úszás sportágban versenyeztek iskolánk tanulói. A 4.é osztályos Gedő Laura Lilla remek versenyzéssel megnyerte a II. korcsoportos lány hátúszást, gyorson 2. helyezést ért el. III. korcsoportban a 7.a osztályos Kuti Nina szintén 2. lett gyorsúszásban, osztálytársa, Frindt Fruzsina az 5. helyet szerezte meg. Versenyzőinknek és felkészítő tanáraiknak gratulálunk, és további sikereket kívánunk.

Képek

Gedő Laura Lilla sportszerűségből is jelesre vizsgázott, hiszen tévesen gyorsúszásban is őt hirdették ki győztesnek, nyakába akasztották az aranyérmet. Szüleivel azonnal a versenybírósághoz fordultak, ahol elmondták, Laura csak a 2. legjobb időt úszta. Ezután visszaadták az érmeket, majd a megismételt eredményhirdetésen már a megérdemelt ezüstérmet vehette át. Laura a hátúszásban elért győzelmével kiharcolta az indulás jogát az Országos Diákolimpián, mindnyájan szorítunk neki, hogy március 19-én Miskolcon is hasonlóan szép eredményt érjen el.
 

E-napló

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2018Kicsi

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.