Események

A javító-, különbözeti- és osztályozó vizsgák időpontja:
augusztus 24. hétfő, 9 óra
Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

Madarak és fák napja

Szép tavaszi időben, kellemes környezetben rendeztük meg idén a Diákönkormányzat napját. A nyolcadikosok ez alkalomból ötletes és tréfás logikai, valamint ügyességi feladatok elé állítják a kisebbeket, akik ezen akadályokat leküzdve haladhatnak előre. Köszönjük az érdekes, vidám nap megszervezését a gyerekeknek és tanáraiknak.
 
 

Madarak és fák napja


Május 4-én volt az iskolában a Madarak és fák napja. A felső tagozatnak vetélkedőt állítottak össze a nyolcadikosok.
Reggel izgatottan gyülekeztünk a portán. Csapatokat alakítottunk és menetlevelet készítettünk. A mi csapatunknak a „Nagy erejű és nagy étvágyú csirren csörren csupa csibész csajok csapata” volt a neve. Majd mindenki a saját osztályfőnökével útnak indult, voltak, akik gyalog, mások busszal. Mi Edit nénivel a bemelegítő gyaloglást választottuk. Szerencsére napsütéses, szép idő volt, ezért a nap már jól indult.
Kíváncsian érkeztünk meg a Sóstói tanösvényre, Székesfehérvár zöld gyöngyszemébe. Az első helyszínen több kis csoportra osztottak bennünket. Petra a logikai feladaton törte a fejét, Magdi, Teodóra és én activityztünk, a többiek pedig természetbe nem illő tárgyak után kutattak. Néha sokat kellett várni egy-egy állomásra, máskor egyből sorra kerülhettünk. Sok helyszínen sportos feladatokat teljesítettünk, ahol az ügyességünket tették próbára. Az iskola ballagó diákjai vidám és ötletes feladványokkal fokozták jó kedvünket! A feladatok között volt éneklés, állathang-utánzás, valamint fűszerek és énekek felismerése is. A legfurcsább próbatétel talán az volt, amikor egyikünknek bekötötték a szemét, és guggolva - egy kötél segítségével - kellett eljutnia a célba.
Sokat nevettünk, nagyon jól éreztük magunkat. Fáradtan, de élményekkel gazdagon tértünk vissza az iskolába.


Sütő Dorottya
6.é osztály

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.