Események

Fogadóóra a gimnáziumban:
március 19. 17 óra
Tanítás nélküli munkanap- nevelési értekezlet:
március 28.
Tavaszi szünet:
március 29-április 3..
Papírgyűjtés:
április 9-13.
Vers-és prózamondó verseny a felső tagozatosok számára:
április 11. 14:30
Szülői szervezeti értekezlet:
április 11. 17 óra
A 6. évfolyam tavaszi terepgyakorlata:
április 20.
Munkanap áthelyezés május 26-ára:
április 21.
Fogadóóra a felső tagozaton:
április 24. 17 óra
Munkaszüneti nap:
április 30.
A 12. évfolyam ballagása:
május 5. 11 óra

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2017

Iskolai étkezés

Iskolai közösségi szolgálat

Madarak és fák napja

Szép tavaszi időben, kellemes környezetben rendeztük meg idén a Diákönkormányzat napját. A nyolcadikosok ez alkalomból ötletes és tréfás logikai, valamint ügyességi feladatok elé állítják a kisebbeket, akik ezen akadályokat leküzdve haladhatnak előre. Köszönjük az érdekes, vidám nap megszervezését a gyerekeknek és tanáraiknak.
 
 

Madarak és fák napja


Május 4-én volt az iskolában a Madarak és fák napja. A felső tagozatnak vetélkedőt állítottak össze a nyolcadikosok.
Reggel izgatottan gyülekeztünk a portán. Csapatokat alakítottunk és menetlevelet készítettünk. A mi csapatunknak a „Nagy erejű és nagy étvágyú csirren csörren csupa csibész csajok csapata” volt a neve. Majd mindenki a saját osztályfőnökével útnak indult, voltak, akik gyalog, mások busszal. Mi Edit nénivel a bemelegítő gyaloglást választottuk. Szerencsére napsütéses, szép idő volt, ezért a nap már jól indult.
Kíváncsian érkeztünk meg a Sóstói tanösvényre, Székesfehérvár zöld gyöngyszemébe. Az első helyszínen több kis csoportra osztottak bennünket. Petra a logikai feladaton törte a fejét, Magdi, Teodóra és én activityztünk, a többiek pedig természetbe nem illő tárgyak után kutattak. Néha sokat kellett várni egy-egy állomásra, máskor egyből sorra kerülhettünk. Sok helyszínen sportos feladatokat teljesítettünk, ahol az ügyességünket tették próbára. Az iskola ballagó diákjai vidám és ötletes feladványokkal fokozták jó kedvünket! A feladatok között volt éneklés, állathang-utánzás, valamint fűszerek és énekek felismerése is. A legfurcsább próbatétel talán az volt, amikor egyikünknek bekötötték a szemét, és guggolva - egy kötél segítségével - kellett eljutnia a célba.
Sokat nevettünk, nagyon jól éreztük magunkat. Fáradtan, de élményekkel gazdagon tértünk vissza az iskolába.


Sütő Dorottya
6.é osztály

E-napló

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.