Események

Nálunk nincs tanítás:
december 15.
Kodály Zoltán Napok:
december 17-21.
Karácsonyi vásár:
december 18.
Karácsonyi hangverseny:
december 19. 18:30
Projektnap az általános iskolában:
december 20.
Téli szünet utáni első tanítási nap:
2019. január 3.
Közös középiskolai írásbeli felvételi:
január 19. 10 óra
Első félév vége:
január 25.

Iskolai közösségi szolgálat

A gimnazisták sikerei a Festival d'Italiano versenyein

Immár hagyomány, hogy gimnáziumunk tanulói évről évre részt vesznek a Festival d’Italiano, az országos olasz nyelvi tanulmányi verseny rendezvényein. Az idei fesztivált a szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola rendezte meg március 27-28-án.
A fesztivál a város szépsége és a szervezők figyelmes vendéglátása mellett minden bizonnyal az elért eredmények miatt is emlékezetes marad számunkra. Gimnáziumunk tanulói a Debreceni Egyetem Olasz Tanszéke által meghirdetett pályázatokra nyújtottak be sikeres pályamunkákat. A Magyarországi olasz emlékek témában második helyezést ért el Gubián Dániel 11. osztályos tanuló, aki Ozorai Pipó Székesfehérvár történetében játszott szerepét foglalta össze. Megosztott harmadik helyen végzett a 11. osztályos Jenei Zsófia a Római Iskola alkotóinak székesfehérvári tevékenységét bemutató dolgozatával. Szintén harmadik helyezést ért el a 11. osztályból Demjén Csenge hasonló témában írt pályamunkájával.
Iskolánk Pausa Kamarakórusa a csoportos komolyzene kategóriában második helyezést ért el Giovanni Gastoldi: Amor vittorioso és a Valzer delle candele című kórusművekkel.
A diákok felkészítő tanárai Pollermanné Fata Ilona, Borbás Károly és Raitsits Tivadar voltak.
Gratulálunk gimnazistáink szép eredményeihez.

E-napló

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2018Kicsi

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.