Események

A javító-, különbözeti- és osztályozó vizsgák időpontja:
augusztus 24. hétfő, 9 óra
Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

A gimnázium szereplése a Bem téri ünnepségen

Hagyományainkhoz híven idén is részt vettünk az október 23-ai ünnepségsorozaton. Október 22-én a Rákóczi Szövetség meghívására a Bem téri megemlékezés szereplői voltunk: a gimnazista fiúk és lányok kórusművek előadásával járultak hozzá az ünnepi hangulathoz. A Műegyetemről induló fáklyás felvonulókat fogadták gimnáziumi diákjaink énekszóval a Bem-szobornál. Tőkéczki László ünnepi beszédét követő koszorúzás alatt szintén kórusaink énekeltek.
Budapesti ünnepi szereplésünket idén is kulturális programmal kötöttük össze. Tavaly az Operaházban tettünk látogatást, idén a Bartók Emlékházzal ismerkedtünk meg. A Bartók család 1932 és 1940 között élt a ma múzeumnak berendezett budai villában. A ház kertjében Varga Imre szobra és egy kis theatron fogadja a látogatót. A házban koncertterem, Bartók eredeti bútorokkal berendezett lakószobái és emléktárgyai idézik meg a zeneszerző hétköznapjait.
Az ünnepet az előestéjén idén is tartalmas és emelkedett programokkal köszöntöttük.

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.