Események

Tavaszi szünet:
április 9-14.

Iskolai közösségi szolgálat

Invitation / Felhívás

13th Alba Regia International Children's Choir Festival
XIII. Alba Regia Nemzetközi Gyermekkórus Fesztivál
2014. május 29-június 1.

 

The ancient coronation town, Székesfehérvár and Kodály Zoltán School is expecting children’s choirs for an international choir festival. During the four-day-long event children of ages 9-15 will sing. The choirs will have the opportunity to perform in the festival concert as well as in church, folklore and open air venues like the streets and squares of the historic city centre. The festival is not a contest, however, a professional board of jury will evaluate the participants. Registration is 20 Euro/person. The choirs will receive full board from 29 May (dinner) to 1 June (lunch).
Registration and further information: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Képek/Photos 

Az ősi koronázó város, Székesfehérvár és a Kodály Zoltán Iskola várja gyermekkarok jelentkezését hagyományos nemzetközi fesztiváljára. A négynapos találkozón 9-15 éves gyerekek énekelnek. A fesztiválhangverseny mellett templomi és folklór hangversenyen szerepelnek a kórusok a történelmi belváros utcáin, terein, szabadtéri koncerteken. A fesztiválon verseny nem folyik, de szakmai zsűri értékeli a kórusok műsorát. A nevezési díj 6000 Ft vagy 20 Euro/résztvevő. A kórusok teljes ellátást kapnak a május 29-i vacsorától június 1-jén ebédig.
Jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

SZÉKESFEHÉRVÁR, BÉKE TÉR 4, HUNGARY
Tel: + 36 22 500 065 , Fax: + 36 22 507 317

 

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.