Események

Szülő-tanár bál:
február 16.
Játszóház a leendő első osztályosoknak:
február 20. 17 óra
Szóbeli felvételi a 9. osztályba:
február 21. 15 óra
Ifjúsági hangverseny:
február 25. 13:30
Meghallgatás az ének-zene és a dráma tagozatra jelentkezőknek:
március 4-5. 14:30-17:30
Fogadóóra a felső tagozaton:
március 5. 17 óra
Társaséneklési verseny:
március 6.
Szóbeli pótfelvételi a 9. osztályba:
március 7. 15 óra

Iskolai közösségi szolgálat

Programok

Gólyanap a gimnáziumban

Október 11-én a hagyományoknak megfelelően idén is felavattuk gimnáziumunk legifjabb tanulót. A reggeltől késő délutánig tartó gólyanap színes programokkal és meglepetésekkel várta a gimnazistákat. A nap a belvárosban kezdődött, ahol az „öreg” 12-esek énekszóval fogadták, majd kisvonattal városnézésre hívták a gólyákat. A többi osztályt sem hagyták meglepetés nélkül a szervezők: a tizedikesek és a tizenegyedikesek is tehettek egy kört a kisvonattal a belvárosban.
A délelőtt az avatás jegyében telt. Az udvaron bográcsgulyás készült a diáktársak és a tanárok megvendégelésére, majd a feldíszített tornateremben ünnepélyesen a gimnázium diákjaivá avatták a kilencedikeseket. A játékos feladatok teljesítésével végre ők is teljes jogú kodályosokká lettek.
Délután 16 órától kezdetét vette az osztályok bemutatkozó műsora. A végzős diákok által meghatározott témában fantáziadús jeleneteket láthattunk: a színpadi játék, az ötletes témaválasztás, a jelmezek, a karakterek megjelenítése mind arról tanúskodtak, hogy a fiatalok nagy kedvvel, humorral és főképpen szeretettel valósították meg a kijelölt feladatukat.

S ha kívánhatnánk valamit e nap kapcsán, az más nem is lehetne, minthogy sok hasonló, jó hangulatú percet töltsenek együtt tanárok és diákok az év folyamán. 

http://www.szekesfehervar.hu/index.php?pg=news_118723

Képek

E-napló

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2018Kicsi

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.