Események

Szülő-tanár bál:
február 16.
Játszóház a leendő első osztályosoknak:
február 20. 17 óra
Szóbeli felvételi a 9. osztályba:
február 21. 15 óra
Ifjúsági hangverseny:
február 25. 13:30
Meghallgatás az ének-zene és a dráma tagozatra jelentkezőknek:
március 4-5. 14:30-17:30
Fogadóóra a felső tagozaton:
március 5. 17 óra
Társaséneklési verseny:
március 6.
Szóbeli pótfelvételi a 9. osztályba:
március 7. 15 óra

Iskolai közösségi szolgálat

Programok

Szüreti mulatság

 Borongós hét után ragyogó napsütéssel köszöntött be szeptember harmadik péntekje. Ekkor rendeztük meg az immár hagyományosnak tekinthető szüreti délutánunkat, melyen a teljes alsó tagozat részt vett és nagyszerűen szórakozott. A programból nem hiányozhatott a szőlőpréselés, a mustkóstolás, a lovaglás és természetesen a népzene és a néptánc sem.

Képek

Szüret a Kodályban
 
Szeptemberben az iskolában minden osztály termésképet készített. Egyrészt azért, hogy a faliújságok díszesek legyenek, másrészt pedig azért, mert volt egy verseny, amire minden alsó tagozatos osztály benevezett. A felső tagozatosok és a tanítók pedig szavaztak.
A szüret napja szeptember 20-ra esett. Délelőtt még mindenki tanult, de délután annál többet mulatott. Két óra körül már szőlőt szemeztünk és előkészültünk a szórakozásra.
Ezek után elkezdődött a szüret. Megérkezett a ló és a különböző fajátékok is. Ki lehetett próbálni a lovaglást, a sportjátékokat, a kézműves állomásoknál pedig papírmadarat lehetett hajtogatni, vagy parafa dugóból és levelekből baglyot és szőlőt festeni. Ezenfelül kipróbálhattuk a célzási ügyességünket,  és a mustot is megkóstolhattuk.

 

Mielőtt elkezdődtek a különböző foglalkozások, ellátogatott iskolánkba a Tilinkó zenekar. Zenével kísérték kedvenc népdalainkat, melyekre mindenki táncolt.
Mikor az állomásoknál kijelentették, hogy vége van a mulatságnak, mindnyájan szomorúak lettünk, mert szerettünk volna még játszani, de hát vége volt a szüreti mulatságnak, és már mindenki csak azt várta, hogy eljöjjön a jövő évi szüret.

 

E-napló

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2018Kicsi

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.