Események

Tavaszi szünet:
április 9-14.

Iskolai közösségi szolgálat

Fontos információk a tankönyvosztásról

Kedves Szülők!
Iskolánkban az első tanítási napon, 2013. szeptember 2-án, hétfőn délelőtt az osztályfőnökök osztják ki a tankönyveket a gyerekeknek.
Kérünk minden kedves szülőt, hogy erre a napra hozzon vagy küldjön gyermekével bizonylatot arról, hogy a tankönyvcsomagot kifizette. Aki csekkel fizetett, attól a feladóvevényt kérjük; aki átutalással, attól bármilyen, az átutalást igazoló dokumentumot. Csak ezek bemutatása után adják át a pedagógusok a könyveket a gyerekeknek. Az ingyenes vagy térítésmentes (csak az 1. évfolyam) tanulókra ez természetesen nem vonatkozik. Azok viszont, akiknek a nyár folyamán lejárt a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultságot igazoló határozatán, illetve a tartós betegséget igazoló határozatán szereplő dátum, csak akkor vehetik át a tankönyveket, ha az új, érvényes határozatot bemutatják iskolánkban.
Mindenkinek, akinek bár kellett volna, de a KELLO nyilvántartása szerint eddig nem fizette ki a tankönyveket, megérkezett az új díjbekérője iskolánkba. Ezek 2013. augusztus 30-án, pénteken 9 és 13 óra között vehetők át tankönyvfelelősünknél, Altmárné Spindler Erikánál. A díjbekérőn szereplő fizetési határidő 2013. szeptember 2-a.
Fontos! Mivel minden ingyen tankönyv az iskola tulajdona, ezért azokat a tanuló tanév végén megkímélt állapotban visszaadja az iskolának.  
 

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.