Események

Fogadóóra a gimnáziumban:
március 19. 17 óra
Tanítás nélküli munkanap- nevelési értekezlet:
március 28.
Tavaszi szünet:
március 29-április 3..
Papírgyűjtés:
április 9-13.
Vers-és prózamondó verseny a felső tagozatosok számára:
április 11. 14:30
Szülői szervezeti értekezlet:
április 11. 17 óra
A 6. évfolyam tavaszi terepgyakorlata:
április 20.
Munkanap áthelyezés május 26-ára:
április 21.
Fogadóóra a felső tagozaton:
április 24. 17 óra
Munkaszüneti nap:
április 30.
A 12. évfolyam ballagása:
május 5. 11 óra

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2017

Iskolai étkezés

Iskolai közösségi szolgálat

Fontos információk a tankönyvosztásról

Kedves Szülők!
Iskolánkban az első tanítási napon, 2013. szeptember 2-án, hétfőn délelőtt az osztályfőnökök osztják ki a tankönyveket a gyerekeknek.
Kérünk minden kedves szülőt, hogy erre a napra hozzon vagy küldjön gyermekével bizonylatot arról, hogy a tankönyvcsomagot kifizette. Aki csekkel fizetett, attól a feladóvevényt kérjük; aki átutalással, attól bármilyen, az átutalást igazoló dokumentumot. Csak ezek bemutatása után adják át a pedagógusok a könyveket a gyerekeknek. Az ingyenes vagy térítésmentes (csak az 1. évfolyam) tanulókra ez természetesen nem vonatkozik. Azok viszont, akiknek a nyár folyamán lejárt a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultságot igazoló határozatán, illetve a tartós betegséget igazoló határozatán szereplő dátum, csak akkor vehetik át a tankönyveket, ha az új, érvényes határozatot bemutatják iskolánkban.
Mindenkinek, akinek bár kellett volna, de a KELLO nyilvántartása szerint eddig nem fizette ki a tankönyveket, megérkezett az új díjbekérője iskolánkba. Ezek 2013. augusztus 30-án, pénteken 9 és 13 óra között vehetők át tankönyvfelelősünknél, Altmárné Spindler Erikánál. A díjbekérőn szereplő fizetési határidő 2013. szeptember 2-a.
Fontos! Mivel minden ingyen tankönyv az iskola tulajdona, ezért azokat a tanuló tanév végén megkímélt állapotban visszaadja az iskolának.  
 

E-napló

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.