Események

Fogadóóra a gimnáziumban:
március 19. 17 óra
Tanítás nélküli munkanap- nevelési értekezlet:
március 28.
Tavaszi szünet:
március 29-április 3..
Papírgyűjtés:
április 9-13.
Vers-és prózamondó verseny a felső tagozatosok számára:
április 11. 14:30
Szülői szervezeti értekezlet:
április 11. 17 óra
A 6. évfolyam tavaszi terepgyakorlata:
április 20.
Munkanap áthelyezés május 26-ára:
április 21.
Fogadóóra a felső tagozaton:
április 24. 17 óra
Munkaszüneti nap:
április 30.
A 12. évfolyam ballagása:
május 5. 11 óra

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2017

Iskolai étkezés

Iskolai közösségi szolgálat

Kodályos sikerek a Diáknapokon

Gimnáziumunk tanulói idén is nagy számban vettek részt az április 5. és 7. között Székesfehérváron megrendezett Fejér Megyei Diáknapokon. A diákok a meghirdetett 11 kategória közül négy területen, szép eredményeket szerezve képviselték iskolánkat.

A Pausa kamarakórus és a 11. osztályos tanulók indultak társasének és kórus kategóriában. Igazán büszkék lehetünk a diákokra, hiszen a 11. osztálytercett és a 11. osztály énekkara arany, a 11. osztályos lányok, valamint a Pausa kamarakórus ezüst minősítést szerzett a versenyen. A szakmai zsűri a Kneifel Imre igazgató úr vezette 11. osztályosok énekkarát kérte fel arra, hogy a Diáknapokat záró gálán is énekelje el versenydarabját.

 

Népzene kategóriában három arany minősítést is sikerült szerezniük a gimnazista tanulóknak. Török Anita kalotaszegi, Kálmán Dalma pedig székelyföldi népdalok autentikus tolmácsolásáért kapott arany minősítést. A Sárközi karikázó előadásáért a Rokolya Énekegyüttes szintén aranyat kapott a zsűritől.
A komolyzene és a népzene mellett, könnyűzene kategóriában is volt egy diákunk, aki iskolánk színeiben indult a Diáknapokon. Hajas Ádám Gary Jules dalának előadásáért kapott arany minősítést.
Hable Márton egy paródia bemutatásával aratott sikert, így neki köszönhetjük, hogy iskolánk a szórakoztató jellegű produkciókból álló Sótájm kategóriában is szerzett egy arany minősítést.
 
A jó hangulaton túl az elért szép eredmények is emlékezetessé teszik az idei Diáknapokat. A versenyszámokban induló 38 iskola között gimnáziumunk a 9. helyezést érte el, amivel egyáltalán nem vallottunk szégyent az iskolák rangsorában.
Köszönjük nekik a lelkes közreműködést, és gratulálunk sikereikhez!

 

E-napló

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.