Események

A javító-, különbözeti- és osztályozó vizsgák időpontja:
augusztus 24. hétfő, 9 óra
Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

Télűző-tavaszváró iskolanyitogató

Februári, óvodásoknak és szüleiknek rendezett foglalkozásunkra ismét sokan ellátogattak. Ági néni és Erika néni tanítványai vidám verses-zenés bemutatóval készültek, amit napcsalogató körtánc követett. A zene, a vers és a mozgás kiváló hangulatot teremtett, és rögtön összekovácsolta a kis csapatot, így az ovisok is lelkesen kapcsolódtak be a játékba. Végül a gyerekek a kézműves foglalkozáson Ricsi bohócot keltették életre. Ezúton is köszönjük a szülőknek, hogy elhozták foglalkozásainkra csemetéiket. Reméljük, a márciusi meghallgatáson is találkozunk.
 
Bár még dacol a hideg tél, de a kék cinke már tavaszt ígér. Ez lehetne a mottója annak a remekül sikerült télűző-tavaszváró ovis foglalkozásnak, amelyre megint sokan ellátogattak.
Ági néni és Erika néni drámás növendékei vidám verses-zenés bemutatóval kedveskedtek a hálás nézőközönségnek. Majd a megérdemelt taps után a kisiskolások bevonták napcsalogató körtáncukba a lelkes kis óvodásokat. Öröm volt látni, hogy az ének-zene, a közös verselés és a játékos mozgás milyen varázslatos kohéziós erő lehet akár egy spontán alakult gyerekcsoport együttműködésében is. Ezután kézműves foglalkozás következett, ahol az ügyes kis kezek Ricsi bohócot keltették életre. Amíg a gyerekek elmerültek az alkotó munkában, addig iskolánk igazgatója, Kneifel Imre adott tájékoztatást a szülőknek intézményünkről és az itt folyó pedagógiai munkáról. A beszélgetés során egy felmerülő kérdés sem maradt megválaszolatlan. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az érdeklődő szülőknek, amiért elkísérték kedves kis csemetéiket iskolanyitogató foglalkozásunkra.


 

 

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.