Események

Szülő-tanár bál:
február 16.
Játszóház a leendő első osztályosoknak:
február 20. 17 óra
Szóbeli felvételi a 9. osztályba:
február 21. 15 óra
Ifjúsági hangverseny:
február 25. 13:30
Meghallgatás az ének-zene és a dráma tagozatra jelentkezőknek:
március 4-5. 14:30-17:30
Fogadóóra a felső tagozaton:
március 5. 17 óra
Társaséneklési verseny:
március 6.
Szóbeli pótfelvételi a 9. osztályba:
március 7. 15 óra

Iskolai közösségi szolgálat

Programok

Télűző-tavaszváró iskolanyitogató

Februári, óvodásoknak és szüleiknek rendezett foglalkozásunkra ismét sokan ellátogattak. Ági néni és Erika néni tanítványai vidám verses-zenés bemutatóval készültek, amit napcsalogató körtánc követett. A zene, a vers és a mozgás kiváló hangulatot teremtett, és rögtön összekovácsolta a kis csapatot, így az ovisok is lelkesen kapcsolódtak be a játékba. Végül a gyerekek a kézműves foglalkozáson Ricsi bohócot keltették életre. Ezúton is köszönjük a szülőknek, hogy elhozták foglalkozásainkra csemetéiket. Reméljük, a márciusi meghallgatáson is találkozunk.
 
Bár még dacol a hideg tél, de a kék cinke már tavaszt ígér. Ez lehetne a mottója annak a remekül sikerült télűző-tavaszváró ovis foglalkozásnak, amelyre megint sokan ellátogattak.
Ági néni és Erika néni drámás növendékei vidám verses-zenés bemutatóval kedveskedtek a hálás nézőközönségnek. Majd a megérdemelt taps után a kisiskolások bevonták napcsalogató körtáncukba a lelkes kis óvodásokat. Öröm volt látni, hogy az ének-zene, a közös verselés és a játékos mozgás milyen varázslatos kohéziós erő lehet akár egy spontán alakult gyerekcsoport együttműködésében is. Ezután kézműves foglalkozás következett, ahol az ügyes kis kezek Ricsi bohócot keltették életre. Amíg a gyerekek elmerültek az alkotó munkában, addig iskolánk igazgatója, Kneifel Imre adott tájékoztatást a szülőknek intézményünkről és az itt folyó pedagógiai munkáról. A beszélgetés során egy felmerülő kérdés sem maradt megválaszolatlan. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az érdeklődő szülőknek, amiért elkísérték kedves kis csemetéiket iskolanyitogató foglalkozásunkra.


 

 

E-napló

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2018Kicsi

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.