Események

Nálunk nincs tanítás:
december 15.
Kodály Zoltán Napok:
december 17-21.
Karácsonyi vásár:
december 18.
Karácsonyi hangverseny:
december 19. 18:30
Projektnap az általános iskolában:
december 20.
Téli szünet utáni első tanítási nap:
2019. január 3.
Közös középiskolai írásbeli felvételi:
január 19. 10 óra
Első félév vége:
január 25.

Iskolai közösségi szolgálat

Télűző-tavaszváró iskolanyitogató

Februári, óvodásoknak és szüleiknek rendezett foglalkozásunkra ismét sokan ellátogattak. Ági néni és Erika néni tanítványai vidám verses-zenés bemutatóval készültek, amit napcsalogató körtánc követett. A zene, a vers és a mozgás kiváló hangulatot teremtett, és rögtön összekovácsolta a kis csapatot, így az ovisok is lelkesen kapcsolódtak be a játékba. Végül a gyerekek a kézműves foglalkozáson Ricsi bohócot keltették életre. Ezúton is köszönjük a szülőknek, hogy elhozták foglalkozásainkra csemetéiket. Reméljük, a márciusi meghallgatáson is találkozunk.
 
Bár még dacol a hideg tél, de a kék cinke már tavaszt ígér. Ez lehetne a mottója annak a remekül sikerült télűző-tavaszváró ovis foglalkozásnak, amelyre megint sokan ellátogattak.
Ági néni és Erika néni drámás növendékei vidám verses-zenés bemutatóval kedveskedtek a hálás nézőközönségnek. Majd a megérdemelt taps után a kisiskolások bevonták napcsalogató körtáncukba a lelkes kis óvodásokat. Öröm volt látni, hogy az ének-zene, a közös verselés és a játékos mozgás milyen varázslatos kohéziós erő lehet akár egy spontán alakult gyerekcsoport együttműködésében is. Ezután kézműves foglalkozás következett, ahol az ügyes kis kezek Ricsi bohócot keltették életre. Amíg a gyerekek elmerültek az alkotó munkában, addig iskolánk igazgatója, Kneifel Imre adott tájékoztatást a szülőknek intézményünkről és az itt folyó pedagógiai munkáról. A beszélgetés során egy felmerülő kérdés sem maradt megválaszolatlan. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az érdeklődő szülőknek, amiért elkísérték kedves kis csemetéiket iskolanyitogató foglalkozásunkra.


 

 

E-napló

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2018Kicsi

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.