Események

A javító-, különbözeti- és osztályozó vizsgák időpontja:
augusztus 24. hétfő, 9 óra
Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

Húszéves a gimnáziumunk

Idén ünnepeljük a Kodály Zoltán Gimnázium fennállásának 20. évfordulóját. A jeles alkalomra ünnepi programokkal készülnek gimnáziumunk tanárai és diákjai.  
Az évfordulós ünnepség meghatározó eseménye Kodály Zoltán Háry János című daljátékának színrevitele lesz a gimnázium jelenlegi és már végzett diákjai előadásában. A daljátékot 2012. december 8-án a Fejér Megyei Művelődési Központ Művészetek Háza színháztermében láthatja a közönség. A darabot Kozáry Ferenc rendezi, koreográfusa Molnár Gábor, karigazgató Kneifel Imre. Az előadásra elővételben iskolánkban, ill a helyszínen 1000 Ft-os áron vásárolhatók jegyek. 
December 9-én, vasárnap baráti találkozóra várjuk iskolánk egykori tanárait és diákjait a gimnázium Béke téri épületébe. E napon 10 órai kezdettel újból találkozhatnak a régi osztálytársak és az őket tanító pedagógusok. A tanárok és a diákok ünnepi köszöntése után kerül sor az elmúlt húsz évet felidéző visszaemlékezésekre és a volt diákok beszámolóira. Természetesen ez az ünnepélyes találkozó sem telhet el az együtt zenélés és éneklés öröme nélkül. 
A programok részletesebb ismertetését és Kneifel Imre igazgató úr meghívóját címlapunk Felhívás egykori diákjainkhoz című írásában olvashatják a kedves érdeklődők.

 

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.