Események

Fogadóóra a gimnáziumban:
március 19. 17 óra
Tanítás nélküli munkanap- nevelési értekezlet:
március 28.
Tavaszi szünet:
március 29-április 3..
Papírgyűjtés:
április 9-13.
Vers-és prózamondó verseny a felső tagozatosok számára:
április 11. 14:30
Szülői szervezeti értekezlet:
április 11. 17 óra
A 6. évfolyam tavaszi terepgyakorlata:
április 20.
Munkanap áthelyezés május 26-ára:
április 21.
Fogadóóra a felső tagozaton:
április 24. 17 óra
Munkaszüneti nap:
április 30.
A 12. évfolyam ballagása:
május 5. 11 óra

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2017

Iskolai étkezés

Iskolai közösségi szolgálat

Húszéves a gimnáziumunk

Idén ünnepeljük a Kodály Zoltán Gimnázium fennállásának 20. évfordulóját. A jeles alkalomra ünnepi programokkal készülnek gimnáziumunk tanárai és diákjai.  
Az évfordulós ünnepség meghatározó eseménye Kodály Zoltán Háry János című daljátékának színrevitele lesz a gimnázium jelenlegi és már végzett diákjai előadásában. A daljátékot 2012. december 8-án a Fejér Megyei Művelődési Központ Művészetek Háza színháztermében láthatja a közönség. A darabot Kozáry Ferenc rendezi, koreográfusa Molnár Gábor, karigazgató Kneifel Imre. Az előadásra elővételben iskolánkban, ill a helyszínen 1000 Ft-os áron vásárolhatók jegyek. 
December 9-én, vasárnap baráti találkozóra várjuk iskolánk egykori tanárait és diákjait a gimnázium Béke téri épületébe. E napon 10 órai kezdettel újból találkozhatnak a régi osztálytársak és az őket tanító pedagógusok. A tanárok és a diákok ünnepi köszöntése után kerül sor az elmúlt húsz évet felidéző visszaemlékezésekre és a volt diákok beszámolóira. Természetesen ez az ünnepélyes találkozó sem telhet el az együtt zenélés és éneklés öröme nélkül. 
A programok részletesebb ismertetését és Kneifel Imre igazgató úr meghívóját címlapunk Felhívás egykori diákjainkhoz című írásában olvashatják a kedves érdeklődők.

 

E-napló

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.