Események

Szülő-tanár bál:
február 16.
Játszóház a leendő első osztályosoknak:
február 20. 17 óra
Szóbeli felvételi a 9. osztályba:
február 21. 15 óra
Ifjúsági hangverseny:
február 25. 13:30
Meghallgatás az ének-zene és a dráma tagozatra jelentkezőknek:
március 4-5. 14:30-17:30
Fogadóóra a felső tagozaton:
március 5. 17 óra
Társaséneklési verseny:
március 6.
Szóbeli pótfelvételi a 9. osztályba:
március 7. 15 óra

Iskolai közösségi szolgálat

Programok

Húszéves a gimnáziumunk

Idén ünnepeljük a Kodály Zoltán Gimnázium fennállásának 20. évfordulóját. A jeles alkalomra ünnepi programokkal készülnek gimnáziumunk tanárai és diákjai.  
Az évfordulós ünnepség meghatározó eseménye Kodály Zoltán Háry János című daljátékának színrevitele lesz a gimnázium jelenlegi és már végzett diákjai előadásában. A daljátékot 2012. december 8-án a Fejér Megyei Művelődési Központ Művészetek Háza színháztermében láthatja a közönség. A darabot Kozáry Ferenc rendezi, koreográfusa Molnár Gábor, karigazgató Kneifel Imre. Az előadásra elővételben iskolánkban, ill a helyszínen 1000 Ft-os áron vásárolhatók jegyek. 
December 9-én, vasárnap baráti találkozóra várjuk iskolánk egykori tanárait és diákjait a gimnázium Béke téri épületébe. E napon 10 órai kezdettel újból találkozhatnak a régi osztálytársak és az őket tanító pedagógusok. A tanárok és a diákok ünnepi köszöntése után kerül sor az elmúlt húsz évet felidéző visszaemlékezésekre és a volt diákok beszámolóira. Természetesen ez az ünnepélyes találkozó sem telhet el az együtt zenélés és éneklés öröme nélkül. 
A programok részletesebb ismertetését és Kneifel Imre igazgató úr meghívóját címlapunk Felhívás egykori diákjainkhoz című írásában olvashatják a kedves érdeklődők.

 

E-napló

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2018Kicsi

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.