Események

A javító-, különbözeti- és osztályozó vizsgák időpontja:
augusztus 24. hétfő, 9 óra
Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

Csibeavatás

A tornaterem teljesen megtelt ezen a novemberi délutánon, hiszen mindenki a két ötödik osztály bemutatkozására és próbatételeire volt kíváncsi. Lehetett is! A kis csibék és a nagy nyolcadikosok hetek óta izgatottan készültek a jeles eseményre. Az ötödikesek maguk koreografálta táncokat mutattak be, majd játékos feladatokat oldottak meg. A legnagyobbak jól megdolgoztatták a kicsiket, akik a buli végén elismerő emléklapot és a nyolcadikosok által sütött muffint kaptak. A vidám, felszabadult estét ezúttal is az elmaradhatatlan diszkó zárta.
 
 A csibék és mi
 
A csibeavatóra hetek óta lázasan folytak az előkészületek. Mindent idejében el kellett intézni. Nekünk, a 8. a-nak két feladatot kellett kigondolni és összeegyeztetni a másik 8. osztály által kreáltakkal.
Nem ment egyszerűen. Amiket először kitaláltunk, azok nehezen kivitelezhetők voltak. Az idő pedig csak telt. De végül sikerült! Az egyik feladat lufikkal volt kapcsolatos, a másik múmiakészítés lett vécépapír segítségével. És itt még mindig nem értek véget a teendők! A feladatok kitalálása után zenét kellett választani az egyik 5. osztálynak, akiknek erre a zenére kellett koreográfiát készíteni. Mi egy mixet adtunk meg, amit két fiú állított össze. Ezután már csak a részletek maradtak. Megbeszéltük, hogyan zajlik ez az egész buli, és hogy hány órára kell bejönni pakolni és díszíteni. Néhány fiú a padokat rendezte el, a többi pedig a tornaterem díszítésével foglalatoskodott.
A csibeavató flottul lezajlott. A végén a kicsik egy névre szóló emléklapot kaptak, egy süti kíséretében. Utóbbi nagyon finom lett (gyorsan el is fogyott), ami nem csoda: két, a nagy feladatra vállalkozó nyolcadikos lány készítette.
Dorcsák Vivien
és Siklósi Beatrix
8.a osztály

 

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.