Események

A javító-, különbözeti- és osztályozó vizsgák időpontja:
augusztus 24. hétfő, 9 óra
Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

Nyílt nap a laktanyában

 A MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezrednél egy ragyogó szeptemberi hétköznapon nyílt napot tartottak, melyen több osztályunk is részt vett. A zenés ébresztő és a közös torna után különféle haditechnikai bemutatókat és modern fegyvereket néztünk meg, majd rendőrségi motoros és kutyás akciót láttunk. Izgalmas, érdekes és tanulságos délelőtt volt.

Képek

 

Barangolás a laktanyában

Nekem nagyon tetszett a laktanya. Jó nagy, sok épülettel.
Mikor bevonultunk, egy pályára vezettek minket, és ott elmondták, mit lehet majd és mit nem lehet. A hátunk mögött egy zenekar játszott pár dalt. Átismételtük a Pákozdon tanult vezényszavakat (vigyázz, tisztelegj, pihenj). Utána a mögöttünk lévő tárgyakat is végignéztünk: mindent ki lehetett próbálni, mindenre fel lehetett mászni! Végignéztünk mindent, fel is mentünk mindenre.
Közben el is magyarázták, hogy mi mire való, meg hogy mire használják. Nem mindent sikerült végignéznünk. Ha mindent végignéztünk volna, akkor nem lett volna idő a többi dologra, mert azok időhöz voltak kötve. Megnéztünk egy olyan bemutatót, ami arról szólt, hogy milyen kinn a csatatéren, és hogy milyen egy fegyveres üldözés: motorral ment a fegyveres menekülő, egy rendőr pedig a rendőrautóban követte. Hívta az egységeket, és egy olyan dolgot dobtak oda a menekülő elé, ami színes füstöt bocsátott ki. Utána átmentünk egy másik pályára, ahol egy Trabanton átment egy TANK! Utána mindenki odaözönlött és megnézte, lefotózta.
Nagyon tetszett nekünk ez a kirándulás. Utána a buszmegállóban vártunk a buszunkra, mire kijött az úttestre és ott ment a tank... Nagy kacagás támadt. Szívesen mennék még ilyenekre, mert érdekes és tanulságos volt!
 
                                                                                                                                 Arady Réka
                                                                                                                                       6.b

 

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.