Események

Fogadóóra a gimnáziumban:
március 19. 17 óra
Tanítás nélküli munkanap- nevelési értekezlet:
március 28.
Tavaszi szünet:
március 29-április 3..
Papírgyűjtés:
április 9-13.
Vers-és prózamondó verseny a felső tagozatosok számára:
április 11. 14:30
Szülői szervezeti értekezlet:
április 11. 17 óra
A 6. évfolyam tavaszi terepgyakorlata:
április 20.
Munkanap áthelyezés május 26-ára:
április 21.
Fogadóóra a felső tagozaton:
április 24. 17 óra
Munkaszüneti nap:
április 30.
A 12. évfolyam ballagása:
május 5. 11 óra

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2017

Iskolai étkezés

Iskolai közösségi szolgálat

Nyári tábor Zalában

 „Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával” www.szekesfehervar.hu

Az 5.é osztályosok július közepén utaztak nyári táborba Gutorföldére, Zala megyébe. A programokban gazdag öt nap során megismerték különleges szálláshelyük, a Boli erdészház szűkebb és tágabb környékét. Strandoltak Lentiben és Bázakerettyén, kisvasutaztak Kistolmács és Csömödér – Páka között, éjszakai túrán felfedezték a közeli olajfúró kutat, kirándultak Rádiházára és Náprádfára. Az idő gyorsan telt, de jövőre újra találkoznak – az ország egy másik szép táján.

Képek 

 

Nyári tábor Gutorföldén
 

Egy forró júliusi délelőttön a hajdani 5.é osztály diákjai szállingóztak Fehérváron a Vasútállomás felé. Mind nagyon örültünk egymásnak, a pályaudvar hamarosan zsibongó gyerekektől volt hangos. Kis csoportunk Kriszti néni vezetésével indult el a peronok felé Éva nénivel és a szülőkkel együtt. Felültünk a vonatra, de előbb mindenki elbúcsúzott a hozzátartozóitól. A vonat Gutorfölde felé robogott velünk.
A hosszú út után lassan kászálódtunk le a vonatról csomagjainkkal. Egy kisbusz vitt minket a Boli erdészház felé. Nagyon megörültünk a szép és tágas helynek. Olyan jó hűvös volt bent! Mindenki uralma alá vette szállását: a fiúk és lányok elfoglalták a szobájukat. Ezután számháború következett. Vacsoráztunk, majd közösen énekeltünk egy nagyot – Éva néni kísért minket gitáron.
Reggelente tanáraink énekszavára ébredtünk, akik Halász Judit vagy a Republic együttes egy-egy nótáját adták elő, szintén gitározva. A reggeli után hosszú túrákra indultunk. Az öt nap alatt sok helyen jártunk: kisvasutaztunk, kipróbáltuk a lenti élményfürdőt, felfedeztük a rádiházi híres ménest és Gutorfölde települést, házigazdánkat. Egyik nap még éjszakai túrára is elmentünk a közeli erdőbe. Az étkezések után mindig mi mosogattunk és takarítottunk. A fiúk is! Nagyon jól telt ez az öt nap, estére mindig jól kifáradtunk.
Sajnos, pénteken búcsút kellett vennünk az erdészháztól. Azért jó volt a hozzátartozókkal találkozni, de a tábort is nehéz volt otthagyni. Egy biztos: felejthetetlen nyarunk volt.
 
                                                                                                                         Péter Emese
                                                                                                                   6.é osztály

 

 

 

 

 

E-napló

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.