Események

Szülő-tanár bál:
február 16.
Játszóház a leendő első osztályosoknak:
február 20. 17 óra
Szóbeli felvételi a 9. osztályba:
február 21. 15 óra
Ifjúsági hangverseny:
február 25. 13:30
Meghallgatás az ének-zene és a dráma tagozatra jelentkezőknek:
március 4-5. 14:30-17:30
Fogadóóra a felső tagozaton:
március 5. 17 óra
Társaséneklési verseny:
március 6.
Szóbeli pótfelvételi a 9. osztályba:
március 7. 15 óra

Iskolai közösségi szolgálat

Programok

Gimnáziumunk végzős osztályának eredményei

A június 18-20. között lezajlott szóbeli érettségi vizsgával a 12. osztály tanulói befejezték középiskolai tanulmányaikat. Az osztály a 12. évfolyamot 4.13-as tanulmányi átlaggal zárta, a tanulók közül ketten kitűnő, hatan jeles és tizenöten jó minősítésű bizonyítványt szereztek.

Képek

A diákok már a tanév során szép eredményekkel büszkélkedhettek: egy diák komplex német nyelvvizsgát, heten komplex, négyen szóbeli angol nyelvvizsgát, négyen komplex olasz nyelvvizsgát szereztek.
Tanulmányi versenyeken is részt vettek az osztály tanulói. Az elért eredmények alapján említést érdemel a sárospataki olasz fesztivál (Montskó Tímea 1. helyezést, Unyi Boglárka 2. helyezést, Zádori Martina 3. helyezést szerzett a tanulmányírás kategóriában), valamint a keszthelyi Helikoni Ünnepségek (a részben a 12. osztályos tanulókból álló Pausa Kamarakórus arany minősítést kapott).
Az osztály az érettségi vizsgát 4.1-es tanulmányi átlaggal zárta. Az érettségi vizsga színvonalát jól tükrözik az egyes tantárgyak eredményei: magyar nyelv és irodalom tantárgyból 9, történelemből szintén 9 és angol nyelvből 17 jeles érettségi osztályzat született. A vizsga három komoly napját egy jó hangulatú bankett zárta.
Érettségizett diákjainknak további szép sikereket kívánunk!

E-napló

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2018Kicsi

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.