Események

Nálunk nincs tanítás:
december 15.
Kodály Zoltán Napok:
december 17-21.
Karácsonyi vásár:
december 18.
Karácsonyi hangverseny:
december 19. 18:30
Projektnap az általános iskolában:
december 20.
Téli szünet utáni első tanítási nap:
2019. január 3.
Közös középiskolai írásbeli felvételi:
január 19. 10 óra
Első félév vége:
január 25.

Iskolai közösségi szolgálat

Kórusfesztivál Rómában

2011. július 2-6-án került megrendezésre Rómában a Kórusfesztivál. Iskolánk vegyeskara és lánykara vett részt a nemzetközi találkozón. A verseny a San Crisogono bazilikában került megrendezésre. Ez egy csodálatos, XVIII. századi barokk bazilika, Róma Trastevere városrészében. Szállásunk a Szent István Zarándokházban volt, élveztük a nővérek nagyvonalú és szívélyes vendéglátását. Természetesen nagy élmény volt hallgatni a sokféle nemzet kórusát, élvezni vidámságukat, életszeretetüket. A másik meghatározó élmény természetesen maga a város, Róma volt. Szerencsénk volt látni a Szent Péter bazilikát, az Angyalvár épületét, megcsodáltuk a Capitoliumot, a Forum Romanumot, a Colosseumot, a Pantheont, a Trevi kutat. Hazafelé megálltunk Assisiben, s rendkívüli hatással volt ránk az ősi etruszk alapítású város római kori templomával, Szent Ferenc és Szent Klára emlékét őrző bazilikáival. Kivételes öröm volt látni Giotto freskóit Szent Ferencről. Az olasz nyártól adriai-tengeri fürdőzéssel búcsúztunk.
Mindenkinek köszönet, aki lehetővé tette ezt az utat, s bizton mondhatjuk, felejthetetlen élménnyel ajándékozott meg ezzel minden résztvevőt.

 

E-napló

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2018Kicsi

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.