Események

Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

Az összefogás napja

Egy nagyszerű szülői felajánlásnak köszönhetően (Lukács Zoltán, az 1.é osztályba járó Lukács Aisa édesapja) március utolsó szombatját iskolánk környékének szépítésével töltöttük. Közel száz lelkes szülő és gyerek fogott ásót, lapátot, gereblyét, drótkefét és ecsetet, hogy több száz cserjét elültessen, és hogy újjávarázsolja kerítésünket. A ragyogó délelőttöt remek ebéddel zártuk. Reméljük, nyáron hasonló összefogással udvarunkat is szebbé tehetjük. Köszönjük mindenkinek a sok-sok munkát!

Képek

Zöldre van a rácsos kapu festve
 
 
Zöldre van a, zöldre van a rácsos kapu festve - szól a nóta, mely igaz iskolánkra is.
2011. március 26-án (szombaton) tanárok, szülők és diákok azért dolgoztak, hogy iskolánk környéke, kerítése és udvara még szebb legyen.
Szép tavaszi reggelre ébredtünk. Melegen sütött a nap. Antónia néni kedvesen fogadta az érkező szülőket és gyerekeket. Pogácsával és teával kínálta őket. Laczkó Kriszta néni bemutatta azokat a kedves szülőket, akik biztosították számunkra a szükséges felszereléseket: festéket, ecsetet, higítót. 
Az apukák ásókkal a kezükben cserjéket, rózsabokrokat ültettek. Az anyukák és a tanárok Picassóhoz hasonlóan festették a kerítést. A lágy tavaszi szellő finom illatokat továbbított. A tanárok profi séf módjára, a lelkes szülők szorgos kuktaként serénykedtek a bogrács körül. Készült az ízletes ebéd, a gulyásleves. 
Az iskola tanulói becsülettel részt vettek a társadalmi munkában. Mindenki megérdemelte a finom ebédet. Jó hangulatban, barátságos körülmények között töltöttük ezt a napot, ahol diák, tanár és szülő együttműködve, közösen tett iskolánk fejlődéséért, szebbé-jobbá tételéért.
Tisztelettel köszönjük mindenkinek.
                                                                         
                                                                       Simon Tímea 8.é

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.