Események

A javító-, különbözeti- és osztályozó vizsgák időpontja:
augusztus 24. hétfő, 9 óra
Tanévnyitó ünnepély és első tanítási nap:
szeptember 1. kedd, 8 óra
Tankönyvosztás az első tanítási napon lesz:
szeptember 1.

Iskolai közösségi szolgálat

Kalandtúra

Országos középiskolai vetélkedőn vett részt a 9. osztály hat tagja. A lányok hétről hétre érdekes feladatokat oldottak meg, melyek két részből álltak: egy kvízsorozatból és egy kutató munkából.

A csapat tagjai: Iliás Petronella, Kajdi Barbara, Koroknay Anna Fanni, Szabó Diána, Tóth Dorina, Török Anita.

Május 5-én megszületett a selejtezők eredménye: tizennyolcadik helyen bekerültünk az ország legjobb húsz csapata közé! Mindenkinek köszönjük a szurkolást, a támogatást. A döntőt május 22-én és 23-án rendezték meg Visegrádon.

 

Képek

 


Az első fordulóban (melynek témája a víz volt) fel kellett keresniük a helyi szennyvíztelepet és a vízművet, lefényképezni előtte a csapatot és térképet készíteni. 
Térkép és képek

 


A második fordulóban az 1940-es és 50-es évek élelmiszervásárlási szokásairól tudakozódtak egy osztálytársuk nagymamájától. Ebből rövid riportot kellett írniuk, ami igen nehéznek bizonyult, hiszen Ilonka néni rengeteg érdekes dolgot mesélt.
Riport


A harmadik fordulóban az Alba Caritas Hungarica Alapítványt mutatták be képriport formájában úgy, hogy maguk is részt vettek a civil szervezet munkájában.

Képriport

A negyedik forduló a Zöld Iskola címet kapta. Ezúttal iskolánk udvarát kellett felmérnünk és újraterveznünk, benépesíteni növényekkel, vonzóvá tenni kicsik és nagyok számára.
Mi ilyennek szeretnénk látni :Tervrajz

 Két oldalon lehetett bemutatni a jelenlegi állapotot, valamint megtervezni az átalakítás költségvetését:
Leírás

 

Az utolsó forduló kutató feladatában Székesfehérvár önkormányzatának ügyfélszolgálati irodájába látogattunk el. Meg kellett figyelnünk, hogy a város hogyan biztosítja a közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférést, az akadálymentességet. Tapasztalatainkról - szigorú szempontok szerint - rövid leírást és kollázsképet kellett készítenünk.
Kollázs

 

 

Tehetségpont

 tehetsegpont

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

.