Események

Tanulói adatlap módosításának lehetősége a 8. évfolyamon:
március 21-22.
Társaséneklési verseny:
március 25.
XI. Fehérvári Ének Nemzetközi Ifjúsági Énekkari Találkozó:
április 4-7.
Szállj elő, zöldág néptánctalálkozó:
április 7.
Papírgyűjtés:
április 15-16. 7:00-15:30
április 17. 7:00-14:00
Jótékonysági hangverseny a Prohászka-templomban:
április 11.
Felső tagozatos vers- és prózamondó verseny:
április 11. 14:30
Történelemverseny:
április 15.
Tavaszi szünet:
április 18-23.

Iskolai közösségi szolgálat

Programok

Gimnáziumi vetélkedő a továbbtanulásról

gimis vetelkedo 00004Szombaton, december 1-jén munkanap volt gimnáziumunkban is. Ez alkalommal úgy döntöttünk, hogy a gimnazistáknak tematikus délelőttöt szervezünk a továbbtanulás témakörében. Diákjaink a 10. évfolyamosok vezetésével 10 csapatba szerveződtek, így oldva meg a továbbtanulással foglalkozó játékos tudáspróbát. A fiataloknak fel kellett ismerniük fővárosi és vidéki egyetemi épületeket, ismereteket szerezhettek az egyetemi előmenetel tudományos fokozatairól, illetve képet kaphattak arról, hogy milyen munkalehetőségek várnak rájuk az életben. Mindezt a tudást játékos formában, képrejtvény, keresztrejtvény, totó és interaktív internetes feladatok segítségével szerezhették meg.

A délelőtt hátralevő részében meglepetésként a K-9 Testőrkutya Iskola kutyái érkeztek hozzánk. A szakemberek őrző-védő engedelmességi feladatokkal készültek, bemutatót tartottak a gimnazistáknak arról, hogy a nyomozó kutyák miként keresik a robbanószert, miként segítik a rendőrt egy-egy utcai igazoltatás során vagy veszélyes helyzetekben. Mindannyiunknak nagy élményt adott a fegyelmezett és okos állatokkal végzett bemutató, hisz ilyet ritkán láthatunk a mindennapok során.

Képek

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2018Kicsi

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.