Események

Szülő-tanár bál:
február 16.
Játszóház a leendő első osztályosoknak:
február 20. 17 óra
Szóbeli felvételi a 9. osztályba:
február 21. 15 óra
Ifjúsági hangverseny:
február 25. 13:30
Meghallgatás az ének-zene és a dráma tagozatra jelentkezőknek:
március 4-5. 14:30-17:30
Fogadóóra a felső tagozaton:
március 5. 17 óra
Társaséneklési verseny:
március 6.
Szóbeli pótfelvételi a 9. osztályba:
március 7. 15 óra

Iskolai közösségi szolgálat

Programok

Kisvonattal a városban

mobilitas hete 00001A mobilitás hetében, az autómentes napon sajátos módon jártuk be koronázó városunk ékes belvárosát. Köszönjük e csodás élményt Gabi néninek, valamint a Terepjárók Diáksport és Kulturális Egyesületnek.

 

4.é osztály

 

 

A kisvonatozás

A múlt héten nagyon nagy meglepetés ért minket. Meghívást kaptunk, hogy pénteken elmehetünk kisvonatozni egyet az autómentes nap alkalmából.

Pénteken délután nagyon izgatottak voltunk. Gyorsan megebédeltünk, és kimentünk az iskola háta mögött lévő parkolóba. A vonat már várt minket. Az osztályunkban azonban olyan sokan vagyunk, hogy csak két kocsiba fértünk el. Én az első kocsiba kerültem a Boldi meg a Márk ült mellettem.  Egy kicsit várnunk kellett az indulásig, amíg Gabi néni kifizeti a menetdíjat. De végre elindultunk! Utunk elején a Prohászka Ottokár úton mentünk. Már itt is nagyon hangosan énekelte az osztály a dalokat, amiknek mi a fiúkkal nem nagyon örültünk. Innét a Várkörútra mentünk, ahonnét lekanyarodtunk a belvárosba. Innentől már idegenvezetés is volt egy hangszórón keresztül. Először a Pelikán udvart láttuk majd következett az Árpád fürdő. Azután kikanyarodtunk az Országalmához, ahol láthattuk a Püspöki Palotát és a Városházát is. Ezek után megcsodálhattuk a Harangot, a zeneiskolát, és Kati néni szobrát is, amit Kocsis Balázs készített. Azután elmentünk a Pláza felé, és végigmentünk a Mátyás király körúton egészen az uszodáig, ahol meséltek nekünk a Csitáry forrásról.

Aztán visszamentünk a iskolához, kiszálltunk, és énekeltünk egyet. Végül elmentünk a parkba, ahol kaptunk vizet és tortát. Nekem tetszett.

Dreska Balázs

E-napló

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2018Kicsi

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.