Események

Tájékoztató a leendő elsősök szülei számára:
február 21. 17 óra
Szóbeli felvételi a gimnáziumba:
február 22. 15 óra
Szóbeli pótfelvételi a gimnáziumba:
március 1. 15 óra
Leendő első osztályosok meghallgatása:
március 5-6. 14:30-17:30 óra
Tájékoztató az etika, ill. hit-és erkölcstan oktatásáról:
március 6. 16:30-17:30
Fogadóóra a felső tagozaton:
március 6. 17 óra
Társas éneklési verseny:
március 7.
Iskolánkban szabadnap:
március 10.
Ünnepi megemlékezés:
március 14.

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2017

Iskolai étkezés

Iskolai közösségi szolgálat

Szüreti mulatság

szuret 00017Iskolánkban több évre visszanyúló hagyománya van a szüreti mulatságnak. Szeptember végén évről évre megtelik udvarunk vidám gyermekekkel, akik átélhetik az igazi szőlőpréselés hangulatát, élményét, és megkóstolhatják a friss must zamatos ízét. Idei szüreti kínálatunkat Mihály-napi vásárral színesítettük, mely nagy sikert aratott  tanulóink és szüleik körében.

Képek

Mihály-napi vásár

 

Egy őszi délutánon iskolánk szüreti mulatságot szervezett az alsós diákok részére.

A tanítási órák után örömmel mentünk ki az udvarra. Egy jót játszottunk, mire megérkezett a Tilinkó zenekar. Jókedvre hangoló, vidám népdalokat muzsikáltak nekünk. A rövid koncert után beálltunk egy nagy körbe és táncoltunk egy jót. A közös tánc után tanító nénink, Kriszta néni elmondta a délután menetrendjét, hogy melyik teremben mit lehet kézműveskedni. A mi termünkben agyagozhattak a gyerekek. Ezen kívül sok más érdekes foglalkozás volt a többi teremben; például hajókészítés gyékényből, repülő madár hajtogatása, vagy fonalsapka bütykölése. Mindeközben a focipályán sportjátékok várták az érdeklődő gyerekeket, s szerencsére nem maradt ki a programból a szőlőpréselés sem. Az udvaron berendezett Mihály napi vásárban rengeteg finomság, sok ízletes lekvár, befőtt és savanyúság talált gazdára. A vásárt idén rendeztük meg először, de nem utoljára, hiszen nagy sikere volt a szülők és gyerekek körében.

Nekem nagyon tetszett ez a délután, igazán jól éreztem magam. Remélem, máskor is ilyen élménydús lesz ez a Mihály napi forgatag!

Ruff Réka 4.é

E-napló

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.