Események

Szülő-tanár bál:
február 16.
Játszóház a leendő első osztályosoknak:
február 20. 17 óra
Szóbeli felvételi a 9. osztályba:
február 21. 15 óra
Ifjúsági hangverseny:
február 25. 13:30
Meghallgatás az ének-zene és a dráma tagozatra jelentkezőknek:
március 4-5. 14:30-17:30
Fogadóóra a felső tagozaton:
március 5. 17 óra
Társaséneklési verseny:
március 6.
Szóbeli pótfelvételi a 9. osztályba:
március 7. 15 óra

Iskolai közösségi szolgálat

Programok

Tanévkezdő sárkányhajózás a Velencei-tavon

sarkanyhajo 00008A tavalyi évhez hasonlóan idén is közös kirándulással kezdte meg a gimnázium négy osztálya a tanévet. A diákok és tanáraik biciklivel vagy autóbusszal tették meg a Székesfehérvár és a Velencei-tavi Vízi Sportiskola evezős pályája közti távot. A kellemes nap élményeit Kolonics Bálint, 9. osztályos tanuló foglalta össze:

Képek

 

Kirándulás a Velencei-tó körül

Egy kellemesen enyhe őszi napon indultunk a már korábban bejelentett tókerülésre. Volt, aki busszal, és volt, aki biciklivel teljesítette a távot. Utunk célja a VVSI volt, ahol már tárt karokkal vártak minket, mivel a gimnázium már tavaly is ide kirándult. Fél órát kaptunk arra, hogy a bicikliút fáradalmait, illetve a buszozás utáni sétát kipihenjük. Rövid pihenés után máris a nap fénypontja következett, a sárkányhajózás. Hat csoportra osztottak bennünket, hogy egyenlően férjünk el a csónakokban. Először gyakorló köröket tettünk, majd amikor már mindenki belejött az evezésbe, megtartottuk a versenyt. Büszkén mondhatom el magamról, hogy a Hisztis Mirtill csapat tagjaként második helyezést értem el. Ezek után a buszosok haza, a biciklisek pedig tókört tenni indultak. Útközben beugrottunk egy gárdonyi büfébe, így aztán már az éhségre sem panaszkodhattunk. Székesfehérvárra hazaérve a csapat szétszéledt.

Nagyon tetszett a kirándulás, különösen, hogy nagyon jól összekovácsolódott az újdonsült kilencedik a többi gimis osztállyal. A sok élmény után alig várom a jövő évi kirándulást!

E-napló

Iskolanyitogató

iskolanyitogato 2018Kicsi

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

10200232-29373752

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

Tehetségpont

 

.